Nasveti

Agencija Spirit z informacijsko točko o ukrepih za gospodarstvo

Javna agencija Spirit je vzpostavila enotno informacijsko točko, na kateri lahko podjetja najdejo vse potrebne podatke za poslovanje v izrednih razmerah. Zbrani so podatki o ukrepih na področjih davkov in opravljanja dela ter o nepovratnih in povratnih sredstvih, ki so na voljo, lahko pa si podjetja tudi izmenjajo dobre prakse.

Iz agencije so sporočili, da že od začetka izbruha koronavirusa pozorno spremljajo razmere na domačem in tujih trgih ter na svojih spletnih portalih objavljajo aktualne informacije, ukrepe in aktivnosti za zmanjševanje škodljivih posledic za vsa slovenska podjetja. 

Ker želijo podjetjem olajšati iskanje informacij, so sedaj vzpostavili enotno informacijsko točko ukrepov v podporo gospodarstvu za blažitev posledic izbruha koronavirusa, ki je dostopna na naslovu https://koronavirus.spiritslovenia.si/.Zbrane so aktualne informacije o ukrepih, ki so na voljo, in sicer so jih razdelili v sklope davki, prispevki in odložena plačila, opravljanje dela v času izrednih razmer, nepovratna in povratna sredstva ter medsebojna pomoč in nasveti. V Bodoče načrtujejo tudi vzpostavitev spletnega poslovnega foruma, na katerem si bodo lahko uporabniki izmenjali informacije.

Sorodne objave

Kako pravilno zapreti s.p. v času koronavirusa?

admin

Predstavitev ukrepov zaradi Koronavirusa, ki jih je do sedaj sprejela Vlada RS

admin

UKC Ljubljana – Zaznavamo velik pritok poškodovanih iz različnih adrenalinskih aktivnosti.

admin

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Soglašam Več o piškotkih